Naam:
Geboortedatum:
Kleur:
Ouders:


Poco Loco's Juan
12 augustus 2021
Blauw-wit bicolor (BRI a 03)
Vader: Int. Ch. Abel van het Boeskooltje
Moeder: Eur. (Gr. Int.) Ch. Bibi van Het Eigen

Juan is de zoon van Bibi (J-nestje) en is hier op 12 augustus 2021 geboren in de cattery.
Het was natuurlijk nooit de bedoeling om een katertje uit een nestje te houden, maar toen met een week of 4 bleek dat Juan niet goed kon poepen en dus een zorgenkindje bleek, was de keuze snel gemaakt. Hij zou niet eerder verhuizen dan dat dit weer opgelost was. Keer op keer naar de dierenarts om hem maar te laten poepen. Niets werkte echt goed. Uiteindelijk had Fenny (Cattery Caterwaul) de oplossing, zij had ooit ook een katertje gehad met dezelfde klachten. Een wit poedertje uit Amerika bleek de oplossing en gelukkig ging het toen steeds beter. Hij had in ieder geval redelijk normale ontlasting en het kostte hem ook minder moeite als hij op de bak zat.
Maar met een week of 10 liep hij opeens wat mank en dat ging maar niet over, dus foto's laten maken. En toen bleek dat
zijn heupkop en heupkom niet goed ontwikkeld zijn. Hij heeft nauwelijks een heupkom. Dus ja... toen was de keuze helemaal snel gemaakt; Juan blijft, voor altijd!

En Juan is echt een lieverd, beetje eigenwijs is hij wel, maar er zit geen kwaad bij. Een echte goedzak.
Hij is inmiddels (met 6 maanden) gecastreerd en eigenlijk ben ik vlak daarna het witte poedertje gaan afbouwen en... dat gaat gelukkig heel goed. Die problemen zijn dus gelukkig achter de rug en wat de toekomst brengt voor wat betreft zijn heupjes, dat wachten we gewoon af. Zolang hij zonder pijn door het leven kan, stellen we een operatie door de othopeed nog even uit. Gelukkig kan hij zich prima redden en zet hij hier lekker het huis op stelten samen met zijn mams Bibi en zijn vriendinnetje Quiara!


Showresultaten van Juan

Datum Show Klasse Kwalificatie