Naam:
Geboortedatum: Kleur:
Ouders:

Bloedgroep:
Testen:Ch. Quiara van Het Eigen
23 februari 2022
Lilac (BRI c)
Vader: Rudolph von der Erftm├╝ndung
Moeder: Imagine van Het Eigen
B
Negatief getest op HCM PKD, FeLV en FiV: volgt

Het zat eigenlijk helemaal niet in de planning een nieuw kitten van een andere cattery. Ik had heel graag een poesje van Bibi willen aanhouden, uit het J-nestje en daarna zou Bibi gesteriliseerd worden. Dan kon een dochter haar mooi opvolgen. Maar met Juan en zijn heupjes heb ik besloten om geen poesje uit dat nestje te houden voor de fok en Bibi te laten steriliseren.

In 2016 heb ik Bibi gekocht bij John en Lindy Hoefman van Cattery van Het Eigen. De komst van Bibi was tegelijkertijd de start van een mooie vriendschap met John en Lindy. Gezellige middagen vol met fotografie, gezelligheid en de avonden lekker uit eten. Het was altijd gezellig. Totdat ik op 2 februari 2022 werd gebeld door Urszula; Lindy was overleden... Een grote shock, zo plotseling, zo onverwachts, zo plotsklaps. Zo ontzettend verdrietig, ongelooflijk. 3 weken na haar overlijden werd het Q-nestje geboren. John heeft deze kittens grootgebracht en toen ik half maart bij hem op bezoek ging, maakte ik ook kennis met deze kittens. En... ik was op slag verliefd op Quiara, zo'n mooi lilac-ticked poesje! Ik was verkocht...
Ik moest er even over slapen, maar de knoop was snel doorgehakt, als Quiara van John naar mij toe mocht, dan zou ze hierheen komen.

En zo gebeurde het dat Quiara op Hemelvaartsdag verhuisde van Son en Breugel naar Amersfoort. Ze voelde zich gelijk thuis. Bibi was gelijk zo lief voor haar en ze is dikke vrienden met Juan. Wat een lief en schattig poesje is ze. In de toekomst hoop ik natuurlijk op mooie kittens van haar, maar eerst lekker groeien en genieten van dit schatje!
Ik weet zeker dat Lindy ook heel trots op haar zou zijn!
Showresultaten van Quiara

Datum Show Klasse Kwalificatie
       
19-03-2023 Limbracat, Panningen Open Klasse (CAC) CAC, BIV en nom. BIS
05-03-2023 NLKV, Sliedrecht Open Klasse (CAC) CAC, BIV en BIS
29-01-2023 Neocat, Nijkerk Open Klasse (CAC) CAC, BIV en BIS
10-12-2022 Mundikat, Oss Juniorklasse, 7-10 mnd U1
18-09-2022 Neocat, Nijmegen Kittenklasse, 6-10 mnd

U1, BIV en BIS poesjes 6-10 mnd