Hieronder vind je de voorwaarden voor de aanschaf van een "Poco Loco-kitten"


Als je interesse hebt in een kitten kun je via de mail contact opnemen. Ik zou het leuk vinden als er in deze mail al wat meer informatie staat over jezelf, je gezinssituatie en waarom je een kitten zoekt. Op mailtjes met alleen de vraag "Wat kost een Brits Korthaar bij jullie?" zal ik dus niet reageren.
Pas na een persoonlijke ontmoeting kijken we of de koop van het kitten doorgaat. Vanaf de leeftijd van 5 weken mag het kitten bezoek ontvangen.

Gezondheid en een lief karakter van beide ouderdieren staan voorop! Beide ouderdieren zijn dan ook negatief getest op HCM (erfelijke hartziekte), PKD (erfelijke nierziekte), FeLV (Virale Kattenleukemie) en FIV (Kattenaids).

Wanneer het kitten minimaal 14 a 15 weken oud is en minimaal 1250 gram weegt, mag het doorgaans naar de nieuwe baasjes verhuizen. Mocht het kitten een ent-reactie hebben, dan wachten we dat eerst even af, voordat hij verhuist. Mocht ik met het nest een show willen bezoeken, dan kan het zijn dat de kittens wat later verhuizen (max. 18 weken oud).
Wanneer een kitten naar het buitenland verhuist, is dit op een leeftijd van minimaal 17 weken in verband met de Rabiës enting.

Het kitten verlaat het nest met een Neocat stamboom, een EU dierenpaspoort met inentingsbewijs en gezondheidsverklaring. Ook is het kitten al gechipt. Het kitten is bij vertrek meerdere malen (minimaal 3x) ontwormd, tweemaal geënt tegen katten- en niesziekte en vrij van parasieten. Het kitten is door de dierenarts volledig onderzocht en gezond verklaard. Ik werk met een koopovereenkomst. Deze kun je altijd bij mij opvragen. Ook krijg je een leuk kittenpakket mee!

Als je fulltime werkt of hele dagen van huis bent, is het prettig als er nog een kattenvriendje aanwezig is voor het kitten.

Het kitten mag niet vrij buiten lopen. Een goed afgezette tuin, balkon of buitenren is natuurlijk geen probleem!

In de 3 maanden dat het kitten bij mij woont, hou ik je via deze website en Facebook op de hoogte met verhaaltjes en foto's en natuurlijk ben je welkom om jouw aanstaande huisgenootje te bezoeken!

Als het kitten eenmaal bij jou woont, zou ik het erg leuk vinden om af en toe eens iets te horen en foto's te ontvangen!

Een kitten kost op dit moment € 950,-. Wanneer de ontmoeting voor alle partijen geslaagd is en je het kitten van je keuze wilt reserveren, vraag ik een aanbetaling van € 250,-. Na deze aanbetaling is het kitten definitief voor jou besproken!
(Voor kittens die naar fokkers of het buitenland verhuizen, gelden andere prijzen.)


Voor meer informatie kun je altijd mailen!